Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Η Χαρά και Μουσική επισκέπτεται το Μαγικό Αερόστατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η Χαρά και Μουσική θα επισκεφτεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 18:00μ.μ. το Μαγικό Αερόστατο για ένα μοναδικό μουσικοκοπαιδαγωγικό πρόγραμμα βασισμένο στο έργο του Γάλλου μουσικοσυνθέτη Καμίγ Σαιν Σανς  "Το καρναβάλι των ζώων" .
"Το καρναβάλι των ζώων" είναι από τα δημοφιλέστερα έργα κλασικής μουσικής για παιδιά, που παραπέμπει σε ένα φανταστικό ζωολογικό μουσείο, είναι μια ορχηστρική σουίτα, που αποτελείται από 13 εικόνες πλαισιωμένες από εισαγωγή και φινάλε.
Σε αυτή τη συνάντηση τα παιδιά  θα γνωρίσουν τα μουσικά όργανα της ορχήστρας, θα  φτιάξουν  μάσκες των ζώων  και θα ταιριάξουν τον ήχο των μουσικών οργάνων με βασικά χαρακτηριστικά της κίνησης ή της φωνής των  ζώων. Με την ακρόαση της μουσικής  του  Καμίγ Σαιν Σανς  θα μαντέψουν ποιο ζώο έχει μασκαρευτεί και  ποιο όργανο παίζει  το μουσικό απόσπασμα. Παράλληλα  θα εκφραστούν κινητικά σύμφωνα με τη μουσική έννοια που κρύβεται σε κάθε μουσικό κομμάτι.
Στο τέλος αφού έχουν ολοκληρώσει τις μάσκες τους, τα παιδιά θα πάρουν μέρος  στη μεγάλη μουσική καρναβαλίστικη παρέλαση.
Μπορείτε να δείτε περιεσσότερα για το Μααγικό Αερόστατο στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.magiko-aerostato.gr/
Το καρναβάλι των ζώων-Μουσικοπαιδαγωγικό πρόγραμμα
Ηλικίες:
2,5 - 6 ετών
Ημέρα & Ώρα:
18 Φεβρουαρίου, 18:00 - 19:30
Κόστος:
10 ευρώ παιδί &γονέας
18 ευρώ 2 παιδιά & γονέας
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Τ:23130 25119

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου