Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις της Χαράς και ΜουσικήςΤο απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στη Χαρά και Μουσική υποδεχτήκαμε το Μελωμύθι, δηλαδή τον Δημήτρη και την Πέννυ. Μας αφηγήθηκαν με τον δικό τους μουσικό τρόπο το χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τους καλικαντζάρους και το μυλωνά, τραγουδήσαμε όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι κάλαντα και άλλα γιορτινά τραγούδια και μετά παίξαμε και γελάσαμε με την καρδιά μας. Ευχαριστούμε Μελωμύθι για το όμορφο απόγευμα που μας χάρισες και ευχαριστούμε και τους γονείς και τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

 Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το πρωί σειρά είχαν οι καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών. Στην αρχή των μικρότερων που με την βοήθεια των γονιών τους έφτιαξαν  χιονάνθρωπους, αγιοβασίληδες, δέντρα χριστουγεννιάτικα και πολλά άλλα στολίδια για το δέντρο τους
Τα μεγαλύτερα παιδιά έφτιαξανα στεφάνια, δέντρα, στολίδια με ντεκουπάζ και πολλά πολλά  όμορφα  πραματα.
Έτσι με τις όμορφες εικόνες των παιδιών που δημιουργούν σιγομουρμουρίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες κλείνουμε τις σαββατιάτικες δράσεις μας για το 2016. Τα επόμενα Σάββατα είναι παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και  τραγουδάμε κάλαντα! Καλές γιορτές λοιπόν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου