Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Η Χαρά και Μουσική πάει θέατρο!

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 6  το απόγευμα οι φίλοι και οι φίλες της Χαρας και Μουσικής θα παρακολουθήσουν την παράσταση για παιδιά  Αγησίλαγος, του Δημήτη Μπασλάμ στο θέατρο Τ στη Θεσσαλονίκη. Η παράσταση παίζεται με κούκλες και με ζωντανή μουσική επι σκηνής.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη θεατρική μας έξοδο στα τηλέφωνα: 2392 400752 και 6937216816 και 6973 599041  και στην ηλεκτρονική διέυθυνση  info@xarakaimousiki.gr (η τιμή του εισιτηρίου είναι με έκπτωση)
Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση από την ιστοσελίδα του θεάτρου Τ: http://www.theatrot.gr/agisilagos/
Το Θέατρο Τ βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Φλέμιγκ 16, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 854-333.

Το έργο

Τι κοινό έχουν ένα πιάτο ζεστή σουσαμόσουπα, η δίαιτα του Μάκη του ιπποπόταμου, η συνταγή ενός πελεκάνου γιατρού από το Μεξικό, ένα δέντρο που τραγουδάει, το αναψυκτικό της καμήλας με τα δύο μπικίνι, και τα γυαλιστερά λουστρίνια του ασβού; Τον κύριο Αγησίλαγο που ένα πρωί απλά… ξύπνησε με μαγουλάδες. Εν συντομία ο Κύριος Αγησίλαγος ξύπνησε ένα πρωί με μαγουλάδες και νομίζοντας πως για αυτό φταίει η διατροφή του αποφάσισε να την αλλάξει, μπαίνοντας έτσι σε μια άνευ λόγου ταλαιπωρία για την αναζήτηση του ιδανικού γεύματος, όπως ο ίδιος νόμιζε.. Κίνησε λοιπόν και πάει, ψάχνει ψάχνει τι να φάει … όπως λέει και η ιστορία!

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι συντελεστές
Κείμενο-Σκηνοθεσία Δημήτρης Μπασλάμ
Χορογραφίες Δημήτρης Σωτηρίου
Κούκλες-Σκηνικά Δήμητρα Γιοβάνη
Μουσική Δημήτρης Μπασλάμ
Σχεδιασμός Φωτισμών Κέλλυ Εφραιμίδου-Μαρία Λαζαρίδου
Κοστούμια Νίκος Δάλλας

Οι ηθοποιοί
Νανά Παπαγαβριήλ.
Σταύρος Ευκολίδης.
Ηλίας Παπαδόπουλος

Οι μουσικοί
Αθηνόδωρος Καρκαφίρης
Ανθή Κύρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου