Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Μικρά νέα από τη Χαρά και ΜουσικήΑγαπητοί γονείς, φίλοι και φίλες της Χαράς και Μουσικής

Είναι πολύ όμορφο να γνωρίζεις νέους μαθητές αλλά και πολύ συγκινητικό όταν ξαναβλέπεις παλαιότερους που θέλουν να βρίσκονται και πάλι στην παρέα της Χαράς και Μουσικής!

Έτσι λοιπόν και φέτος ξεκίνησε η χρονιά με έντονες συγκινήσεις, με κέφι και ζωντάνια από μικρούς και μεγάλους. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας παίρνουν τη θέση τους στο πιάνο, το βιολί ή την κιθάρα και τα κρουστά και συμμετέχουν ενεργά στα μουσικά μας τμήματα.
  • Από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει και πάλι τις πρόβες της η παιδική χορωδία της Χαράς και Μουσικής, κάθε Πέμπτη 7.30-8.30. Περιμένουμε τους παλιούς αλλά και τους νέους χορωδούς.
  • Ξεκινούν αυτή τη βδομάδα και τα μαθήματα της θεωρίας της μουσικής. Τα παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα πιάνου και είναι μαθητές της 3ης δημοτικού και πάνω μπορούν να παρακολουθήσουν την πρώτη τάξη θεωρίας. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στη ιστοσελίδα μας.
  • Τα μαθήματα βιολιού την Παρασκευή 7-10 ξεκινούν και η κ. Γεωργία θα υποδεχθεί τους μικρούς βιολιστές 4-6 χρονών!
  • Επίσης ξεκινούν και οι Μουσικοί θεατρίνοι την Παρασκευή 7.30-8.15. Αυτό το πρόγραμμα είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές της Χαράς και Μουσικής.(απαραίτητη είναι η εγγραφή σε αυτό το πρόγραμμα με κόστος 10 ευρώ εφάπαξ.)
  • Οι μικροί μας φίλοι και οι φίλες που έχουν εγγραφεί στα τμήματα Χαρούμενοι Μουσικοί ΙΙ και Μικροί Μαέστροι μπορούν να παρακολουθήσουν συγχρόνως και το πρόγραμμα Ας παίξουμε μαζί, στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ/το μήνα. (κάθε Πέμπτη 6.00-7.00)
  • Όσα παιδιά κάνουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα Μικροί εξερευνητές μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα κερδίσουν έκπτωση 20% στη μηνιαία συνδρομή για όλο το χρόνο
  • Όσα παιδιά 4-6 χρονών παρακολουθούν το πρόγραμμα Μικροί λαογράφοι μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το πρόγραμμα Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, κάθε Πέμπτη 6.15-7.00.
Κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Δείτε το και ελέγξτε την ώρα του τμήματος που επιλέξατε. Μια σημαντική αλλαγή είναι η μετακίνηση της Μικρής μπάντας κρουστών με φαντασία ( για παιδιά από 4 χρονών) από την Παρασκευή στην Τρίτη 7.30-8.15, καθώς επίσης και το πρόγραμμα Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι μεταφέρθηκε από την Πέμπτη στην Τετάρτη 6.15-7.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου