Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Στιγμιότυπα από τις βιβλιοπαρουσιάσεις στη Χαρά και Μουσική

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στην αυλή της Χαράς και Μουσικής υποδεχτήκαμε την Εύα Ιεροπούλου με την κιθάρα της και τη Νίκη Μπραβάκη με το βιολί της για να μας αφηγηθούν με τον δικό τους τρόπο  το παραμύθι τους το Φουσκοχώρι, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
 Πολλά παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας το ζεστό βραδάκι του Ιουνίου για να απολαύσουν αυτή την ιδιαίτερη μουσική-αφήγηση. Πριν καλά καλά ξεκινήσει η αφήγηση, έγινε μια αλλαγή στο παραμύθι που θα μας παρουσίαζε η συγγραφέας. Διαλέξαμε το Παγκάκι που ήθελε να γίνει βάρκα, που ταίριαζε με την ηλικία του ακροατηρίου μας.
Η επιλογή ήταν άριστη αν κρίνουμε από τη συμμετοχή, την ανταπόκριση αλλά και τα γέλια των παιδιών και των μεγάλων! Ευχαριστούμε  Εύα, Νίκη αλλά και Μαρία από το βιβλιοπωλείο Γνώση για την όμορφη βραδιά!
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου  σειρά είχε Ο πιο γλυκός χορός  από τη Σύρμω Μιχαήλ  και τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και πάλι στην πρόσκλησή μας και χάρηκαν το καθένα με τον τρόπο του την ιστορία της μέλισσας Μπη.
Ευχαριστούμε τη Σύρμω Μιχαήλ που μας αφηγήθηκε  την ιστορία της!  Η όμορφη μέλισσα που έφτιαξαν όλα τα παιδιά θα μας θυμίζει  την ωραία βραδιά. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μαρία από το βιβλιοπωλείο Γνώση και στις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου