Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Μια πολύ γεμάτη εβδομάδα στη Χαρά και Μουσική!

Η βδομάδα που μας πέρασε στη Χαρά και Μουσική είχε από όλα. Και καθημερινά παιχνίδια και πρόβες και γιορτές και καλοκαιρινούς αποχαιρετισμούς.

 Στην καθημερινή μας πρωινή μουσική δημιουργική απασχόληση έχουμε μουσικούς πειραματισμούς με τα διάφορα κρουστά μουσικά όργανα.
Το μουσικό μας ταξίδι συνεχίζεται στην Κίνα με χορούς με ομπρέλες και κατασκευή του κινέζικου δράκου.
 Η μουσική μας ορχήστρα είναι έτοιμη για ωραίες μουσικές αλλά παράλληλα φροντίζουμε και για το κολατσιό μας με φρέσκα τυροπιτάκια από τα χεράκια μας.

Το θέμα που μας απασχόλησε την Παρασκευή ήταν οι πεταλούδες όπως φαίνεται και από τις πολύ όμορφες ζωγραφιές των παιδιών.
Το παιχνίδι συχνεχίζεται με τις παρέες να δημιουργούνται και το κέφι να κρατεί καλά!

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία των μαθητών του πιάνου στο φιλόξενο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη στη Νέα Γωνιά. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο να εκφράσει αυτό που αισθανθήκαμε όλοι εκείνη τη βραδιά. Τα παιδιά κατάφεραν και πάλι να μας συγκινήσουν με τη μουσική τους!
Την Πέμπτη είχαμε τη γενική μας πρόβα. Από ό,τι βλέπετε η ομάδα πετάει!
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου το απόγευμα  μικροί μεγάλοι γέμισαν την αυλή της Χαράς και Μουσικής περιμένοντας την έναρξη της Γιορτής της Μουσικής.
Στην αρχή της γιορτής είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τις μαγικές φωνές της χορωδίας της Χαράς και Μουσικής. Η αγαπημένη μας Μυρτώ Βουγιούκα  με τη χαρισματική της διεύθυνση και διδασκαλία μετέδωσε στα παιδιά την αγάπη της  για το τραγούδι και τη χορωδία. Την ευχαριστούμε από καρδιάς!
Η Γιορτή της Μουσικής από του Μικρούς Μαέστρους και τα παιδιά του Χαρά και Μουσική Ι και ΙΙ χάρισαν γέλια και περηφάνια στους γονείς των παιδιών αλλά και στη δασκάλα τους την Κατερίνα. Μας παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο  τί είναι η μουσική, ρυθμός, μελωδία, αρμονία...
Και στο τέλος της παράστασης ...χορός και μετά  κέρασμα από το μπουφέ που πρόσφεραν οι γονείς και τους ευχαριστούμε πολύ!. Ήταν όλα νοστιμότατα.
Καλό καλοκαίρι λοιπόν  σε όλους! Ελπίζουμε πάντως να ανταμωθούμε σε κάποια από τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις ξεκινούν από την Τρίτη 28 Ιουνίου.
Σειρά έχει τώρα η γιορτή των μικρότερων  παιδιών της Χαράς και Μουσικής  με τα Παιχνίδια με τη Μουσική τη Δευτέρα και πάλι στην αυλή μας. Καλή μας επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου