Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Μικρές ματιές στο νέο χώρο της Χαράς και Μουσικής

 Η άνοιξη μας ήρθε φέτος λίγο πιο νωρίς επιβεβαιώνοντας την παροιμία, ο φλεβάρης σαν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει. Στη Χαρά και Μουσική όλα λούστηκαν στο φως!
Στα μέσα  Φεβρουαρίου, μετά από δουλειά και προσπάθεια  αρκετών μηνών, υποδεχτήκαμε τα παιδιά  και τους γονείς στο δεύτερο χώρο της Χαράς και Μουσικής, που βρίσκεται στο 2ο πάτωμα του κτηρίου.

Ο νέος μας χώρος θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τον ήδη υπάρχοντα. Ήδη ανακοινώσαμε τα νέα μας προγράμματα που θα λειτουργήσουν μέχρι τον Ιούνιο. Η παιδική μας χορωδία που ήδη έχει κάνει δύο πρόβες, τα μαθήματα βιολιού για παιδιά προσχολικής ηλικίας, ομάδες εφηβικού θεάτρου  και θέατρο για ενήλικες καθώς και τμήμα δημιουργικού χορού  είναι μερικές από τις νέες μας προτάσεις.

 Η πρώτη αίθουσα που ήδη την χρησιμοποιούμε για τα μαθήματα της θεωρίας της μουσικής, είναι ιδανική για τις μελλοντικές πολύ εδιαφέρουσες προτάσεις μας που θα ακολουθήσουν!

 Η δεύτερη αίθουσα (η μεγάλη μας) ήδη φιλοξενεί τη χορωδία που απολαμβάνει τις πρόβες της στη νέα αίθουσα και από την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα γίνονται και τα μαθήματα βιολιού για παιδιά 4-6 χρονών.
Με ανυπομονησία και χαρά σας περιμένουμε και στη Χαρά και Μουσική-2ο πάτωμα, γιατί οι χώροι χρειάζονται ανθρώπους για να ζωντανέψουν.  Με τις φωνές, τους ήχους οργάνων και τα γέλια των μικρών και μεγάλων θα ομορφύνει ο χώρος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου