Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Δεκέμβρης, μήνας πλούσιος και γιορτινός!

Οδεύουμε ολοταχώς προς το τέλος του Δεκεμβρίου με την προσμονή των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ένας πολύ γεμάτος μήνας πέρασε  για τη Χαρά και Μουσική  και τους μαθητές της αλλά και τους νέους της φίλους.
Κάνοντας μια ανασκόπηση των δράσεων της Χαράς και Μουσικής ας ξεκινήσουμε με το εργαστήρι Ας παίξουμε  με κανέλα και γαρύφαλλο.

η Χαρά και Μουσική γέμισε από χαρούμενες φωνές και όμορφες μυρωδιές

με τόσους μάγειρες η μυρωδάτη σούπα μας έγινε πολύ νόστιμη!

Με πολλή επιμέλεια ολοι ασχολούνται με τη μυρωδάτη ζύμη

και το στεφάνι με τα μυρωδικά

Επόμενο εργαστήρι ήταν αυτό με τα Αστεράκια και τα κουδουνάκια, με γιορταστική μουσική για βρέφη. Γονείς και μωρά πέρασαν χαρούμενα, αλλά και δημιουυργικά  ένα σαββατιάτικο πρωινό.
τα μωρά έπαιξαν με τα "ιπτάμενα" κουδουνάκια

με τις κορδέλες και τα μαντήλια

και τραγούδησαν  και χόρεψαν στην αγκαλιά της μαμάς.
Την ίδια μέρα στις 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα μικροί και μεγάλοι μαθητές της Χαράς και Μουσικής (60 άτομα συνολικά) παρακολουθήσαμε την όπερα για παιδιά ο ιππότης του χιονιού, που κυριολεκτικά καθήλωσε στις θέσεις τους τους πιο απαιτητικούς θεατές, τα παιδιά.
οι μουσικοί παίρνουν θέση

και στο τέλος της παράστασης  οι ηθοποιοί-τραγουδιστές δέχονται τα συγχαρητήρια του κοινού.
Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου η Χαρά και Μουσική ήταν καλεσμένη στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάαρ που έγινε στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης. Φτιάξαμε μαζί με τα παιδιά μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά και ανταλλάξαμε γιορτινές ευχές.
Άι Βασίλης και ξυλοπόδαροι έδωσαν χαρούμενες νότες στη γιορτή
Η Κατερίνα επί τω έργω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου