Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Δεκέμβρης μήνας, δράσεις στη Χαρά και Μουσική, 2ο μέρος

με χαρτόνια και άλλα υλικά αγιο-βασίληδες και στολίδια για το δέντρο
Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου μικροί και μεγάλοι φίλοι της Χαράς και Μουσικής  μας επισκέφτηκαν για να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές και στολίδια.
Αλλαγή σκηνικού στη Χαρά και Μουσική
με χρώματα και πινέλα φτιάξαμε χριστουγεννιάτικα δέντρα και στεφάνιαTην Κυριακή 13 Δεκεμβρίου η Χαρά και Μουσική συμμετείχε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το περιοδικό babyonline στο εμπορικό κέντρο Cosmos. Κατασκευάσαμε μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά και διηγηθήκαμε ένα παραμύθι για παιδιά, με τον δικό μας μουσικό τρόπο βέβαια.
φτιάξαμε τύμπανα
και μαράκες
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου τα ανθρωπάκια με τα κόκκινα επιεκέφτηκαν τη Χαρά και Μουσική και οι μαθητές του Μουσικού θεάτρου παρουσίασαν στους γονείς τους την δικιά τους εκδοχή του παραμυθιού.
τα ανθρωπάκια με τα κόκκινα χορεύουν
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι τα ανθρωπάκια με τα κόκκινα συμμετείχαν στις Αστρογειτονιές του Δήμου Θερμαϊκού και κάλεσαν στη σκηνή όσα παιδιά το επιθυμούσαν και μετά από μια γρήγορη πρόβα του παραμυθιού το παρουσίασαν στους γονείς τους και στους θεατές.
κάτω από τον ζεστό ήλιο του Δεκεμβρίου τα παιδιά ακούν το παραμύθι
τα παιδιά με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσίασαν τη μουσικο-χορευτική εκδοχή του παραμυθιού με μία μόνο σύντομη πρόβα!

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στο χώρο της Χαράς και Μουσικής  τα παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα πιάνου συμμετείχαν σε μια διαφορετική γιορτή. Γονείς και παιδιά που μιλούν στο σπίτι τους και μια δεύτερη γλώσσα εκτός από την ελληνική, μας παρουσίασαν παραμύθια και τραγούδια στην ολλανδική, αγγλική και μεξικάνικη γλώσσα. Τους ευχαριστούμε πολύ για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισαν.
το παραμύθι στην αγγλική γλώσσα
η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς: η πινιάτα με τις καραμέλες και τα διάφορα γλυκάκια
Ήταν ένας Δεκέμβρης με πολλές πολλές δράσεις. Ένας Δεκέμβρης με πολλή χαρά και πολλή μουσική!
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, μαθητές μας και φίλους μας που συμμετείχαν σε αυτές τις δράσεις και βέβαια τους γονείς που στέκονται πάντα πλάι μας.
Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου