Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Ανακοινώσεις - κοινωνική πολιτική της Χαράς και ΜουσικήςΣτη Χαρά και Μουσική πιστεύουμε πως πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής και να δεχτούν τα ευεργετήματα από τη μουσική εκπαίδευση. Η ενασχόληση με τη μουσική προωθεί την ομαδικότητα, τη συνεργασία και συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Και βέβαια όσο πιο νωρίς ξεκινήσει το παιδί μαθήματα προπαιδείας ή μουσικού οργάνου τόσο πιο μεγάλα οφέλη θα έχει. Για αυτό το λόγο μετά από πολλή σκέψη και την εκτίμηση των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας αποφασίσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα τμήματά μας παιδιά που οι οικογένειές τους περνούν πιο δύσκολα από άλλους.
Έτσι μία θέση σε κάθε ομαδικό τμήμα (Ανακαλύπτω τον κόσμο με μουσική, Χαρούμενοι Μουσικοί Ι και ΙΙ, Μικροί Μαέστροι, Χαρά και Μουσική Ι και ΙΙ και Ας παίξουμε μαζί) θα διατίθεται σε παιδιά ανέργων με 50% έκπτωση.

Επίσης παρέχουμε ήδη έκπτωση 10% στα δίδακτρα των 2 παιδιών της ίδιας οικογένειας και το τρίτο παιδί μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν τα ομαδικά μαθήματα μουσικής στη Χαρά και Μουσική.
Και όλα αυτά γιατί αγαπάμε τα παιδιά, αγαπάμε τη μουσική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου