Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινοί αποχαιρετισμοί

Πέρασε και φέτος άλλη μια χρονιά
πέρασε ωραία με όλα τα παιδιά
με τραγούδια, τραγούδια και χαρά
θα τα πούμε την άλλη τη χρονιά!


Με αυτό το τραγούδι έκλεισε η πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή γιορτή της Χαράς και Μουσικής και όλοι ευχηθήκαμε  να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και να ξανανταμώσουμε το Σεπτέμβρη! Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου , στο θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία.

Στην αρχή της γιορτής τα παιδιά του Μουσικού Θεάτρου παρουσίασαν στο κοινό το παραμύθι Το κυνηγόπουλο που έγινε βασιλόπουλο. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η δραματοποίηση του παραμυθιού  έγινε αποκλειστικά με ιδέες των παιδιών. Στο παραμύθι κυριαρχούσαν έννοιες όπως ομαδικότητα, συνεργασία, κοινή δράση για επίτευξη στόχων καθώς και προσφορά και ανταπόδοση.


Στα μαθήματα όλης της χρονιάς καθώς και στις προοετοιμασίες για την  παράσταση τα παιδιά σαν μεγάλοι ηθοποιοί και μουσικοί συνεργάστηκαν και αλληλεπίδρασαν μεταξύ τους έτσι ώστε να παρουσιάσουν στους γονείς τους το καλύτερο αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια σε όλους!

Μετά ήρθε η σειρά των μικρότερων μαθητών της Χαράς και Μουσικής που εμφανίστηκαν στη σκηνή μαζί με τοςυ γονείς τους. Χάρισαν συγκίνηση και χαρά σε όλους τους θεατές!

  
Αμέσως μετά η ομάδα των μικρών και μεγάλων μουσικών που χόρεψαν, έπαιξαν μουσικά όργανα και τραγούδησαν εξαιρετικά!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά!


 Καλό καλοκαίρι και στο επανειδείν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου