Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Αστρογειτονιές στο Δήμο Θερμαϊκού
Μικροί και μεγάλοι έχουν φέτος την ευκαιρία να απολαύσουν τις  γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ένα  διαφορετικό τρόπο! Οι «Αστρογειτονιές» θα φιλοξενηθούν στα  τρία κεντρικά πάρκα (Περαίας, Μηχανιώνας, Επανομής). Εκεί  στήνονται ξύλινα σπιτάκια στο πνεύμα των Χριστουγέννων στα οποία θα πραγματοποιηθούν δημιουργικές δράσεις για παιδιά όλων των ηλικιών. Το «Ζωγραφόσπιτο», το «Κατασκευόσπιτο», το «Καλικαντζαρόσπιτο» και η «Αστροκουζίνα» περιμένουν όλους μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν με τη χαρά και το κέφι τους!
Στον περιβάλλοντα χώρο έχουν προγραμματιστεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που καλύπτουν τις προτιμήσεις Μικρών και Μεγάλων, όπως συναυλίες καλλιτεχνών, τοπικά μουσικά σχήματα, μαθητικές μπάντες, η φιλαρμονική του δήμου, χορωδίες, πολιτιστικοί σύλλογοι, ωδεία, σχολές χορού κ.α.
Η Χαρά και Μουσική συμμετέχει και αυτή στις Αστρογειτονιές της Περαίας, στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής,  την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 12.30 με 1.30. Θα παρουσιάσουμε το παραμύθι Τα ανθρωπάκια με τα κόκκινα  με τον δικό μας μουσικό και χορευτικό τρόπο με τα παιδιά που θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις και θα θελήσουν να πάρουν μέρος. Βάλτε λοιπόν τους σκούφους και τα κασκόλ σας γιατί το κρύο αρχίζει να θυμίζει πια χειμώνα και επισκεφτείτε τις Αστρογειτονιές του Δήμου Θερμαϊκού!
Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου