Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

ο βάτραχος και ο ξένος στον Τεχνότοπο


Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Χαρά και Μουσική μαζί με πολλά άλλα καλλιτεχνικά και δημιουργικά εργαστήρια ήταν προσκεκλημένη στο 1ο εκθεσιακό φεστιβάλ "Τεχνότοπος", το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Οι δύο μέρες κύλησαν με πολύ ενδιαφέρον, με κουβέντες και θεάματα κάθε  είδους για παιδιά, μικρότερα και μεγαλύτερα.
Το stand της Χαράς και Μουσικής ήταν μικρό αλλά γεμάτο με φωτογραφίες  των μαθητών τηςΤα παιδιά χάρηκαν τα πολλά εργαστήρια και τις θεατρικές  παραστάσεις. Ρομπότ, γάτοι και κούκλες τριγυρνούσαν στους χώρους της έκθεσης

Η Χαρά και η Μουσική  αποφάσισε να παρουσιάσει με τον δικό της τρόπο το παραμύθι Ο βάτραχος και ο ξένος, του Μαξ Βέλθουις από τις εκδόσεις Πατάκη. Ένα παραμύθι που μιλά μέσα από τους χαρακτήρες των ζώων για την αποδοχή του διαφορετικού, τη φιλία, την αλληλεγγύη.
Ήταν πραγματικά ένα γεμάτο  Σαββατοκύριακο με πολύ κόσμο και πολλές συναντήσεις αλλά και υποσχέσεις ότι αυτή η συνύπαρξη των καλλιτεχνικών και παιδαγωγικών ομάδων της πόλης μας  θα επαναληφθεί και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου