Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η Χαρά και Μουσική στον Τεχνότοπο- εκθεσιακό Φεστιβάλ για Παιδιά


facebook-cover

ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – εκθεσιακό φεστιβάλ
για τις τέχνες και το παιδί
27 & 28 Σεπτεμβρίου 2014, 11:00 – 21:00
Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η καλλιτεχνική παιδαγωγική ομάδα «Σχεδία στην Πόλη» και η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 διοργανώνουν τον “ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ”, το 1ο εκθεσιακό φεστιβάλ για τις τέχνες και το παιδί που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 11:00 ως τις 21:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Στον «Τεχνότοπο» φορείς της πόλης και νέοι επαγγελματίες που ασχολούνται με το παιδί και έχουν δημιουργήσει καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, θιάσους και θεατρικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν, για πρώτη φορά συντονισμένα, τη δραστηριότητά τους στο κοινό της πόλης.
Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν περισσότερους από 45 φορείς της πόλης και θα απολαύσουν παραμύθια, παιχνίδια, δρώμενα, παραστάσεις και πρωτότυπες ιδέες για τη δημιουργική έκφραση των παιδιών. 
Στόχοι του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της καινοτομίας και της δημιουργικής επιχειρηματικότητας που σχετίζεται με τα παιδιά και τις τέχνες, η δικτύωση των επαγγελματιών και η παρουσίαση του έργου τους στο κοινό της πόλης, η προώθηση νέων συνεργασιών και η ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών.
To φεστιβάλ απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά καθώς και σε υπεύθυνους φορέων και διοργανωτές εκδηλώσεων που αναζητούν νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Την Πέμπτη 19/9 θα ανακοινωθεί το αναλυτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα των 2 ημερών.
Η Χαρά και Μουσική θα σας περιμένει στο περίπτερό της και τις δύο μέρες και στο εργαστήρι που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή το πρωί!

Πληροφορίες:
www.sxediastinpoli.gr
www.thessaloniki2014.gr
e-mail: sxediastinpoli@gmail.com
fb: sxedia stin poli, Τεχνότοπος – εκθεσιακό φεστιβάλ για τις τέχνες και το παιδί

Tηλέφωνα: 2310 236344, 6978 383064

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου