Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

μαθήματα πιάνου και θεωρίας της μουσικής
Μαθήματα πιάνου μία ή δύο φορές  την εβδομάδα οργανωμένα με τις πιο καινούργιες μεθόδους παιδαγωγικής μαζί με μαθήματα θεωρίας μουσικής και εξάσκησης της ακοής και της φωνής παρέχονται στο εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης Χαρά και Μουσική.
Στόχος των μαθημάτων πιάνου είναι να δώσουν την ευκαιρία στο παιδί να μάθει με ευχάριστο τρόπο και να απολαμβάνει τη μουσική παίζοντας ένα μουσικό όργανο.
Τα παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα πιάνου θα συμμετάσχουν και στις τάξεις θεωρίας της μουσικής δωρεάν.
Τα παιδιά 2ης-3ης Δημοτικού θα παρακολουθούν την τάξη της Θεωρίας της μουσικής Ι και τα παιδιά 4ης δημοτικού και πάνω την τάξη της Θεωρίας της μουσικής ΙΙ. Τα πρόγραμματα της θεωρίας της μουσικής περιλαμβάνουν εκτός από τα φαινόμενα της μουσικής και γνωριμία με τους μεγάλους συνθέτες τα έργα και την εποχή τους και γνωριμία με τα μουσικά όργανα της ορχήστρας, συμφωνικής και παραδοσιακής καθώς και σολφέζ και ντικτέ. (τα παιδιά τραγουδούν τις νότες που βλέπουν και γράφουν τις νότες που ακούν).
Τα παιδιά του νηπιαγωγείου και 1ης τάξης θα μαθαίνουν την θεωρία της μουσικής κατά την ώρα του ατομικού τους μαθήματος.
Όλα τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα με βάση τις πιο σύγχρονες μουσικοπαιδαγωγικές μεθόδους έτσι ώστε να ταιριάζουν με τις ανάγκες και τις ικανότητες κάθε ηλικίας και να δίνουν τη μάθηση στα παιδιά με χαρά και ενθουσιασμό.Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23920-29071, 6973599041 και 6937 216816
Εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης Χαρά και Μουσική
Μεταμορφώσεως 15 Άνω Περαία Θεσσαλονίκης

xarakaimousiki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου