Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Φθινοπωρινή μουσική δημιουργική απασχόληση

IMG 1448 2

Αύγουστος, Καλοκαίρι, όμορφη εποχή  για όλους μικρούς και μεγάλους. Όλοι απολαμβάνουμε την ξεγνοιασιά των διακοπών, της ξεκούρασης, της θάλασσας. Οι γονείς όμως πάντα έχουν στο νου τους να βλέπουν και λίγο πιο μακριά, στις μέρες που θα γυρίσουν στη δουλειά και τα παιδιά θα είναι στο σπίτι πριν να αρχίσει το σχολείο. Το μουσικό εργαστήρι Χαρά και Μουσική έχει να σας προτείνει  την φθινοπωρινή μουσική δημιουργική απασχόληση για παιδιά του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού για το διάστημα 1-10 Σεπτεμβρίου. Για οκτώ μέρες  τα παιδιά σας θα περάσουν μουσικά, δημιουργικά και ευχάριστα τις ώρες τους και εσείς οι γονείς θα είστε απερίσπαστοι στην εργασία σας.

Το καθημερινό πρόγραμμα θα ξεκινά από τις  8 το πρωί με την προσέλευση των παιδιών.
Στις 9 θα σερβίρουμε το πρωινό, που το προσφέρει δωρεάν στα παιδιά το εργαστήριό μας  και περιλαμβάνει σπιτικά τυροπιτάκια, κέηκ, κουλουράκια και χυμό φρούτων.
Στις 10 ξεκινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο είναι κάθε μέρα διαφορετικό.
Στις 11.30 κάνουμε ένα διάλειμμα με ένα μικρό κολατσιό που το επιλέγουμε με φροντίδα για τα παιδιά και συνεχίζουμε μέχρι τις 2 το μεσημέρι το πρόγραμμά μας.
Ακολουθεί ελεύθερη απασχόληση των παιδιών και αποχώρηση στις 3 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα των 8 ημερών είναι το ακόλουθο:
1. Γεια χαρά θάλασσα
2. Από ποίημα τραγούδι
3. Μουσικο-τεχνολογία
4. Ζωντανέυω με μουσική ένα βιβλίο που αγαπώ
5. Η μουσική στους πίνακες του Πικάσο
6. Κατασκευές κούκλας και μουσικό κουκλοθέατρο
7.  Η μουσική πάει κινηματογράφο
8. Παιχνίδια, γνωριμία και κατασκευές μουσικών οργάνων

 Η οικονομική συμμετοχή είναι  12 ευρώ  η μέρα/παιδί για το ωράριο 9-2 και 13 ευρώ η μέρα/παιδί  για το ωράριο 8-3 (για τους μαθητές της Χαράς και Μουσικής γίνονται ειδικές τιμές  10 και 11 ευρώ αντίστοιχα καθώς και για τα αδέλφια)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23920-29071, 6973599041 και 6937 216816

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου