Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Φεστιβάλ για Παιδιά στους Νέους Επιβάτες!


Το Φεστιβάλ για Παιδιά είναι μια συλλογική δημιουργική προσπάθεια  ή μάλλον είναι μια συλλογική προσφορά χαράς. 
Είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά και τους  γονείς τους, να διαπιστώσουν πως η δημιουργία δεν είναι μόνο αφορμή έκφρασης, γνωριμίας,  επικοινωνίας , αλλά  πάνω απ’ όλα είναι πηγή χαράς.
Ο παιδικός σταθμός  Μικρό Σχολείο - Microschool  , το εργαστήρι ζωγραφικής  Αμελί και το εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης Χαρά και Μουσική αποφάσισαν  να διοργανώσουν  αυτό το Φεστιβάλ και  να δώσουν στα παιδιά ,  (2 ως 14 χρόνων)  την ευκαιρία να  ζωγραφίσουν τη μουσική, να τραγουδήσουν τα χρώματα και να ζωντανέψουν παραμύθια του μεγάλου καλλιτέχνη και παραμυθά Eric Carle.
Εργαστήρια εικαστικών , μουσικοκινητικές δράσεις αλλά και θεατρικό παιχνίδι με αφορμή τα πασίγνωστα παραμύθια  του  Εric Carle, θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, μικρά ή μεγάλα καθώς όλα μπορούν να βρουν τη θέση τους  και να εκφραστούν δημιουργικά  με όποια μορφή τέχνης επιλέξουν.  Το θέατρο, η μουσική και η ζωγραφική συναντιούνται και  ο  καθένας  από τους   διοργανωτές, μετά από  πολλά χρόνια προσφοράς ,  θα έχει τη χαρά σε αυτό το φεστιβάλ  να μοιραστεί  με τα παιδιά τις εμπειρίες  και τις γνώσεις  που έχει αποκομίσει όλα αυτόν τον καιρό.
Είναι ένα τριήμερο χαράς και δημιουργίας.
Ελάτε λοιπόν με τα παιδιά σας και τους φίλους τους στην καταπράσινη αυλή του παιδικού σταθμού «Μικρό Σχολείο- Microschool»,  στους Νέους Επιβάτες,  την Πέμπτη 12, την Παρασκευή  13 και το Σάββατο 14 Ιουνίου από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ.
Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί και να θαυμάσουμε τις δημιουργίες άλλων παιδιών.  Θα υπάρχει ρόλος  για κάθε παιδί, χρώματα και υλικά να εκφραστεί,  ήχοι και μελωδίες για τραγουδήσει.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου