Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

καλοκαιρινή συναυλία μαθητών του πιάνουO  καιρός περνά και άλλη μια μουσική σχολική χρονιά φθάνει στο τέλος της. Σιγά-σιγά ο νους όλων μας θα τρέχει στη θάλασσα και τις αμμουδιές με ξεκούραση και αναζωογόνηση.
Πριν από όλα αυτά όμως τα παιδιά που παρακολούθησαν όλη τη χρονιά μαθήματα πιάνου θα χαρίσουν στους γονείς και τους φίλους τους μια εξαιρετική μουσική βραδιά. Όλα τα παιδιά ετοίμασαν το μουσικό τους πρόγραμμα και μετά από πολλή μελέτη και προσπάθεια θα το παρουσιάσουν την Τετάρτη 25 Ιουνίου στη Νέα Γωνιά, στο εργαστήρι χειροποίητων πιάνων του Πάνου Ιωαννίδη. Στις 7 η ώρα το απόγευμα ο κ. Πάνος Ιωαννίδης θα μας ταξιδέψει στα μυστικά της κατασκευής του πιάνου αλλά και της λατέρνας. Αμέσως μετά  θα ακολουθήσει το μουσικό πρόγραμμα των παιδιών.
Ελπίζουμε πως ο καιρός θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας στην αυλή παρέα με το φως του φεγγαριού και των κεριών.
Για να βρείτε πιο εύκολα το εργαστήρι μπορείτε να πάρετε πληροφορίες  στον χάρτη της Google https://plus.google.com/114255851187447463391/about?gl=US&hl=en και στη σελίδα του κ. Πάνου Ιωαννίδη: http://www.handmadepiano.eu/

Οδηγίες για τους οδηγούς που έρχονται από κατεύθυνση Θεσσαλονίκη προς Νέα Γωνιά:

Ακολουθούμε τον δρόμο προς Μουδανιά και βγαίνουμε στην έξοδο για Άγιο Παύλο-Καλλικράτεια-Νέα Γωνιά (μετά το οινοποιείο του Τσάνταλη, προς το κέντρο αποκατάστασης "Ευεξία"). Προσοχή, καλύτερα να αποφύγετε την προηγούμενη έξοδο του Λακκώματος, όπου εμφανίζεται για πρώτη φορά η πινακίδα της Νέας Γωνιάς γιατί θα διασχίσετε το Λάκκωμα πρώτα.

2. Στην έξοδο του Αγ. Παύλου- Καλλικράτειας-Νέας Γωνιάς κάνουμε αναστροφή πάνω από την αερογέφυρα και ακολουθούμε τις πινακίδες της Ν. Γωνιάς.

3. Σε 3 χλμ συναντούμε τη Νέα Γωνιά. Η Νέα Γωνιά είναι ένα μικρό χωριό με έναν κεντρικό δρόμο και μια Εκκλησία. 100 μέτρα μετά την Εκκλησία έχει ένα φαρμακείο. 50 μέτρα μετά τελειώνει το χωριό. Στον τελευταίο δρόμο αριστερά, 50 μέτρα πίσω από το τελευταίο σπίτι θα δείτε ένα πέτρινο κτήριο, το εργαστήριο.
Εκεί θα σας περιμένουμε, η Κατερίνα και η Μαρία,  στις  7 το απόγευμα για να απολαύσουμε τα παιδιά να παίζουν μουσική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου