Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Στιγμιότυπα από την Παραθινούπολη 2014


παραθινούπολη 2014
Η χαρά μας ήταν μεγάλη γιατί φέτος συμμετείχε η Χαρά και Μουσική με  την "Ορχήστρα της Ειρήνης" στη διοργάνωση της Παραθινούπολης 2014. Εδώ και πολλά χρόνια στηρίζαμε την Παραθινούπολη σαν εθελοντές στις πολλές της δράσεις.  Φέτος η Χαρά και Μουσική  είχε το δικό της στέκι με μια όμορφη ταμπέλα και τα παιδιά που το επισκέφτηκαν έφτιαξαν όμορφα μουσικά όργανα έτσι ώστε όλα μαζί να συνοδεύσουν το τραγούδι της ειρήνης

στήσιμο  του περιπτέρου Ο καιρός από την αρχή δεν ήταν σύμμαχος της Παραθινούπολης. Βροντές, αστραπές και αέρας  έκαναν τους επισκέπτες διαστακτικούς. 

όλα έτοιμα για την υποδοχή των μικρών μας φίλων

 Ευτυχώς  μετά από λίγο η βροχή στέγνωσε  και βγήκε δειλά- δειλά και ο ήλιος. Το περίπτερο της Χαράς και Μουσικής  γέμιζε σιγά-σιγά με παιδιά.
φασόλια, άμμος, φακές και χάρτινα ρολά τα υλικά των μουσικών οργάνων
Φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών κάνουν  θαύματα ακόμη και με τα πιο απλά υλικά.
διακόσμηση με μπογιές και κορδέλες
 Πάνω από εξήντα παιδιά έφτιαξαν μαράκες  και αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως τα παιδιά ήταν χαρούμενα, ευγενικά και έτοιμα να βοηθήσουν το φίλο τους και να δώσουν ιδέες.

μέχρι αργά το βραδάκι φτιάχναμε τις μαράκες μας


οι μαράκες κτυπούν ρυθμικά και οι κούκλες χορεύουν!
Οι μικροί μουσικοί της ειρήνης αφού έφτιαξαν τις μαράκες τους  έπιασαν και το χορό.  Χόρεψαν ακόμη και οι κούκλες που έφτιαξαν με τα χέρια  τους σε ένα διπλανό περίπτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου