Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Καλοκαιρινή μουσική απασχόληση

Μπορεί να μην ήρθαν για όλους ακόμη οι διακοπές αλλά εμείς αρχίσαμε ήδη τα ταξίδια.  Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και σας περιμένουμε στο εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης Χαρά και Μουσική  για 3 εβδομάδες γεμάτες με παιχνίδια, τραγούδια, μουσική, θέατρο και κατασκευές!

16- 20 Ιουνίου 2014: Ο γύρος του κόσμου με μουσική
Με τα φτερά της μουσικής ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο και γνωρίζουμε τραγούδια και παιχνίδια που αγαπούν τα παιδιά.  Μαθαίνουμε διαφορετικούς πολιτισμούς  από βιβλία με εικόνες και παραμύθια,  προβολή ντοκυμαντέρ και  ακρόαση μουσικής. Βιώνουμε τη διαφορετικότητα παίζοντας θεατρικά παιχνίδια  και τραγουδώντας τα τραγούδια στην αυθεντική τους γλώσσα.  Φτιάχνουμε   κατασκευές τέχνης και μουσικά όργανα του κάθε τόπου.
23-27 Ιουνίου 2014: Με ένα βιβλίο ταξιδεύω!
Το βιβλίο Λούλι το παγόβουνο γίνεται αφορμή για ένα μουσικοθεατρικό περιβαλοντικό πρόγραμμα. Παρακολουθούμε το ταξίδι του παγόβουνου και των φίλων που συναντάει από το Βόρειο Πόλο στην Ανταρκτική και παρατηρούμε τις αλλαγές στα καιρικά φαινόμενα και στο  κλίμα.  Γνωρίζουμε  τις μουσικές  των χωρών και περιοχών που προσπερνάει και φτιάχνουμε δικά μας τραγούδια και δραματοποιούμε σκηνές από την ιστορία με μουσική και φαντασία.
30 Ιουνίου-4 Ιουλίου 2014: Μουσικό ταξίδι με τους Πίνακες από μία Έκθεση
Ο Μοντέστ Μουσόργκσκι εμπνεύστηκε μουσική για πίνακες ζωγραφικής ενός φίλου του. Κάθε κομμάτι μουσικής κρύβει μυστικά που θα τα ανακαλύψουμε παρέα. Παίζουμε μουσικά παιχνίδια, φτιάχνουμε μουσικά όργανα φανταζόμαστε τις ιστορίες που μας διηγούνται οι μουσικές  και ζωγραφίσουμε τους δικούς μας πίνακες.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά 4-12 χρονών
Δευτέρα με Παρασκευή 9 το πρωί με 2 το μεσημέρι με διάλειμμα για κολατσιό και χρόνο για ελεύθερη έκφραση και παιχνίδια στην αυλή
Το πρωινό και το κολατσιό το παρέχει το εργαστήρι δωρεάν.
Κόστος συμμετοχής 60 ευρώ για κάθε παιδί ( 50 ευρώ για τους μαθητές της Χαράς και Μουσικής). Στα αδέλφια παραχωρείται έκπτωση 10%.
Η πληρωμή γίνεται σε 2 δόσεις. Η 1η δόση με την εγγραφή και η 2η δόση τημ Τρίτη ημέρα του προγράμματος.
Τρόποι επικοινωνίας και δηλώσεις συμμετοχής: στα τηλέφωνα 23920-29071 και 6973 599041 και 6937 216816 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@xarakaimousiki.gr
Περισσότερες πληροφορίες www.xarakaimousiki.gr    και xarakaimousiki.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου