Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Νέος ανοιξιάτικος κύκλος Ας παίξουμε μαζί

Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 το πρωί στις 11 θα σας περιμένουμε για την πρώτη ενημερωτική συνάντηση γονέων για το ανοιξιάτικο πρόγραμμα Ας παίξουμε μαζί.

Παιχνίδι σημαίνει χαρά τόσο για το παιδί όσο και για το γονιό.
Εκτός από τη χαρά που δίνει, το παιχνίδι ενισχύει τη συναισθηματική, την κοινωνική, τη γνωστική και την κινητική ανάπτυξη του παιδιού.
Ο κύκλος μαθημάτων Ας παίξουμε μαζί δίνει την ευκαιρία στους γονείς και τα παιδιά να παίξουν. Μέσα από το παιχνίδι ενδυναμώνονται οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση των παιδιών και η εμπιστοσύνη που έχουν στον εαυτό τους
Κάθε κύκλος παιχνιδιού αποτελείται από 12 συναντήσεις.
 Η πρώτη  συνάντηση γνωριμίας του κύκλου  αφορά αποκλειστικά τους γονείς  για την παρουσίαση του προγράμματος Ας παίξουμε μαζί καθώς και η τελευταία συνάντηση του κύκλου για  ανατροφοδότηση. Σε αυτές τις συναντήσεις θα υπάρχει δυνατότητα παράλληλης απασχόλησης των παιδιών.
Ολοκληρώνοντας τον κύκλο παιχνιδιού Ας παίξουμε μαζί  γονείς και  παιδιά θα έχουν αποκομίσει ιδέες και τεχνικές για να ζωγραφίζουν, να κατασκευάζουν, να πειραματίζονται, να τραγουδούν, να χορεύουν, να γυμνάζονται  και άρα να περνούν δημιουργικά και χαρούμενα μαζί. Μια δημιουργική απασχόληση που θα ενισχύσει την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών. Επιπλέον οι γονείς θα έχουν πάρει γνώσεις για την ανάπτυξη των παιδιών αυτής της ηλικίας καθώς και πληροφορίες, σε ηλεκτρονική  ή και έντυπη μορφή.
Η συμμετοχή στον κύκλο παιχνιδιού Ας παίξουμε μαζί δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, με τη σιγουριά της παρουσίας του γονιού, να βιώσουν  τις πρώτες τους εμπειρίες μαζί με συνομήλικούς τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο.
Και βέβαια δίνει τη δυνατότητα στους γονείς, μαμάδες ή μπαμπάδες μια φορά το μήνα να απολαύσουν στο Καφέ των γονιών  στη Χαρά και Μουσική την κουβέντα και την παρέα των άλλων γονιών και εάν επιθυμούν να συζητήσουν με παιδαγωγούς θέματα ανάπτυξης και εκπαίδευσης, ενώ τα παιδάκια τους θα παίζουν ελεύθερα με την εποπτεία και φροντίδα των παιδαγωγών.
Το πρόγραμμα των συναντήσεων του ανοιξιάτικου κύκλου παιχνιδιού Ας παίξουμε μαζί:
Σάββατο 29 Μαρτίου 2014,  11-12 το πρωί συνάντηση γνωριμίας των γονέων με παράλληλη φροντίδα- απασχόληση των μικρών παιδιών (δωρεάν, χωρίς δέσμευση  από τους γονείς για περαιτέρω συμμετοχή στο πρόγραμμα)
Και από τη Τρίτη 1 Απριλίου έως και 10 Ιουνίου  2014
6-7 το απόγευμα  για τα παιδιά ηλικίας 2 χρονών
7.15-8.15  το απόγευμα για τα παιδιά ηλικίας 3 χρονών
Η διάρκεια του κύκλου είναι 3 μήνες.
Και το κόστος: 30 ευρώ το μήνα + ΦΠΑ
Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες: 23920-29071, 6973599041, 6937216816 και info@ xarakaimousiki. gr ,  www.xarakaimousiki.gr  και  xarakaimousiki.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου