Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Δέκα χρόνια Χαρά και Μουσική!

Το 2013 είναι χρονιά ορόσημο για το εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης Χαρά και Μουσική, γιατί κλείνει  δέκα χρόνια λειτουργίας!  Δέκα χρόνια γεμάτα χαρά και μουσική, με πολλές και δυνατές φωνούλες από παιδιά γεμάτα όρεξη  για έκφραση και δημιουργικότητα. Σε λίγες μέρες η Χαρά και Μουσική θα περάσει στη δεύτερη δεκαετία της με ακόμη πιο πολλά όνειρα και στόχους.
Πέρασαν γρήγορα αλλά γεμάτα τα χρόνια γιατί προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Σε αυτό το διάστημα στήριγμα της Χαράς και Μουσικής ήταν, και θέλουμε να ελπίζουμε πως θα συνεχίσουν και στο μέλλον να είναι,  οι γονείς  που επιλέγουν το εργαστήρι μας για να προσφέρουν   στα παιδιά τους μουσική αγωγή και έκφραση μέσα από τις τέχνες, σε πείσμα όλων των δύσκολων συνθηκών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μικρούς και μεγάλους από την Κατερίνα και τη Μαρία, που υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους μέσα από αυτό το μουσικό εργαστήρι στα παιδιά. Προγράμματα μουσικής αγωγής και μουσικής προπαιδείας, μουσική για μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους, διδασκαλία πιάνου,καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, μουσικοπαιδαγωγικά προγράμματα για  σχολεία, παρουσιάσεις βιβλίων, εξορμήσεις σε μουσικές και θεατρικές  εκδηλώσεις της πόλης μας, όλα αυτά είναι η μαγιά και  θα βοηθήσουν να μεγαλώσει και να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω η Χαρά και Μουσική, με γνώμονα πάντα την αγάπη προς τα παιδιά, τη μουσική,το χορό, τα παραμύθια και τα χρώματα.
Φέτος η Χαρά και Μουσική, όπως όλα τα παιδιά, ζήτησε και αυτή ένα δώρο από τον Άγιο Βασίλη. Ποιο είναι αυτό το δώρο που ζήτησε;  Ε! κάντε λίγη υπομονή και θα το μάθετε αυτή την εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου