Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Χαρά και Μουσική και το πρωί!

Το καλοκαίρι καλά κρατεί, αλλά το μυαλό των γονιών έχει ήδη αρχίσει να προγραμματίζει και να οργανώνει τον χρόνο και της τις απασχολήσεις των παιδιών. Ο χώρος της Χαράς  και Μουσικής στην Περαία της Θεσσαλονίκης, πανέτοιμος και ανακαινισμένος, περιμένει τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του για να ξεκινήσουν μαζί το όμορφο ταξίδι στον κόσμο της μουσικής.Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν και  δύο ξεχωριστά πρωινά τμήματα  για τους Χαρούμενους Μουσικούς ηλικίας ενός έως δύο και δύο έως τριών ετών. Αυτά τα πρωινά τμήματα θα λειτουργήσουν σε τριμηνιαίους κύκλους μαθημάτων και φυσικά  θα είναι απαραίτητη η συμμετοχή των γονιών-συνοδών των παιδιών. Όλη τη χρονιά θα λειτουργήσουν 3 κύκλοι πρωινών μαθημάτων: Οκτώβριος-Δεκέμβριος, Ιανουάριος- Μάρτιος και Απρίλιος-Ιούνιος και οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν έναν ή και περισσότερους κύκλους κατά τη διάρκεια της χρονιάς.Τα μαθήματα θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα και οι ώρες θα είναι  10.30-11.15 ή 11.30-12.15. Πολλές φορές τα παιδάκια και οι γονείς τους επιθυμούν να έρχονται περισσότερες από μία φορά στα μαθήματα των Χαρούμενων  Μουσικών και αυτό είναι δυνατό να γίνει πάντα μετά από συνεννόηση και ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών στα τμήματα.
Επικοινωνήστε με τις μουσικοπαιδαγωγούς  στα τηλέφωνα 2392029071 και 6037216816 ή 6973599041  ή μέσα από τη σελίδα http://www.xarakaimousiki.gr/el/contact-intro/demo-lesson.html
για να δηλώσετε συμμετοχή στα μαθήματα γνωριμίας που θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα των Χαρούμενων Μουσικών στη σελίδα
http://www.xarakaimousiki.gr/el/courses-description/28-xaroumenoi-mousikoi.html και ελάτε και από κοντά για να γνωρίσετε και το χώρο μας. Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου