Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση και πάλι!

Πρέπει να ομολογήσουμε  ότι η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δημιουργική, ενδιαφέρουσα γεμάτη  συγκινήσεις. Περάσαμε ωραία  παρέα  με όλους τους μαθητές μας στα ομαδικά μαθήματα αλλά και στα μαθήματα οργάνου, στις εκδηλώσεις μας του Σαββάτου,  στις θεατρικές μας εξορμήσεις αλλά και στις καλοκαιρινές μας καθημερινές συναντήσεις.
Έφτασε ο καιρός να αποχαιρετιστούμε για λίγο έτσι ώστε  να μάθουμε καινούργια πράματα στο μακρινό Salzburg της Αυστρίας στο Ινστιτούτο Orff, όπου θα βρεθούμε για μία εβδομάδα η Κατερίνα και η Μαρία για να παρακολουθήσουμε μουσικοπαιδαγωγικά σεμινάρια από σπουδαίους δασκάλους παρέα με μουσικούς από όλο τον κόσμο! Ανυπομονούμε να φέρουμε στη Χαρά και Μουσική τις νέες μας ιδέες για νέες δράσεις και μαθήματα!
Αλλά επειδή δεν μπορούμε πολύ μακριά σας, από 2 έως και 10 Σεπτεμβρίου θα έχουμε κάθε μέρα και ένα άλλο μουσικοπαιδαγωγικό πρόγραμμα για να μαζευτούμε και πάλι λίγο πριν να ανοίξουν τα σχολεία. 
Το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς θα ξεκινήσει με τα μαθήματα γνωριμίας της τελευταίας εβδομάδας του Σεπτεμβρίου και από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα βρούμε ξανά τον εβδομαδιαίο μας ρυθμό.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που μας έδωσαν την ευκαιρία να περάσουμε χαρούμενα και μουσικά αυτό τον πολύ δύσκολο  χειμώνα και που μας δίνουν την ελπίδα πως θα περάσουμε με αισιοδοξία και τον επόμενο ακόμη δυσκολότερο χειμώνα. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε να δώσουμε εφόδια και χαρά στα παιδιά  για να έχουν ένα μαλακό αποκούμπι στη ζωή τους,στα δύσκολα και στα ευχάριστα.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλό αντάμωμα το Σεπτέμβριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου