Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Χαρά και Μουσική ...και το καλοκαίρι!

ηλιος
  Στον φιλόξενο χώρο της Χαράς και Μουσικής θα λειτουργήσουν και φέτος τμήματα καλοκαιρινών συναντήσεων με τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να διαλέξουν μία ή περισσότερες εβδομάδες και να παρακολουθήσουν τα διαφορετικά μουσικοπαιδαγωγικά προγράμματα. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:
 17 Ιουνίου έως και 21 Ιουνίου 2013
Παίζω, ζωγραφίζω, τραγουδώ με τους «Πίνακες από μία έκθεση» μουσικοπαιδαγωγικό πρόγραμμα με αφορμή το μουσικό έργο του Μοντέστ Μουσόργκσκυ. Η μουσική δίνει ιδέες για να εκφραστούν μέσα από τα εικαστικά, το θέατρο και την δημιουργία ιστοριών.
25 Ιουνίου έως και 28 Ιουνίου 2013
Ο Λούλι, το παγόβουνο, της Πριγκίπισσας Χισάκο του Τακαμάντο
«Μια μέρα η επιθυμία του Λούλι γίνεται πραγματικότητα.  Νεογέννητο παγόβουνο πια, μπορεί τώρα να αρχίσει το ταξίδι του στην Ανταρκτική.  Οι φίλοι του του δίνουν μια σπρωξιά και ξεκινάει»
Το βιβλίο αυτό μας εμπνέει για να πραγματοποιήσουμε ένα μουσικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα.
 1 Ιουλίου έως και 5 Ιουλίου 2013
Μουσικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Γνωριμία με τα έθιμα και τη μουσική του κάθε τόπου, παιχνίδια και τραγούδια για παιδιά.
Στα προγράμματα μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 χρονών, και δεν προαπαιτούνται μουσικές γνώσεις.
Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε μέρα  Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 2.00  με διάλειμμα για κολατσιό.
15 μέρες γεμάτες με μουσικά παιχνίδια, κατασκευές οργάνων, δραματοποίηση παραμυθιών, εικαστικές κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι και πολύ κέφι με χορό και τραγούδι!
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα προγράμματα που επιθυμείτε και ελάτε στη μεγάλη μουσική μας παρέα γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες!
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ  το κάθε εβδομαδιαίο πρόγραμμα ( 50 ευρώ για τους μαθητές του εργαστηρίου Χαρά και Μουσική) στα αδέλφια χορηγείται έκπτωση 10%
Τρόποι επικοινωνίας: 23920 29071 και 6973 599041 και 6937216816 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@xarakaimousiki.gr, xarakaimousiki.blogspot.com και www.xarakaimousiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου